Mondriaan, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg

We stellen Mondriaan graag even aan u voor. Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met zo'n 40 locaties. Jaarlijks bieden we zorg aan meer dan 7.000 mensen. We hebben speciale behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en voor mensen met verslavingsproblematiek. Daarnaast biedt Mondriaan forensische psychiatrie.

Hans de Veen, voorzitter raad van bestuur"Mondriaan staat voor geestelijke gezondheidszorg, met een veelzijdigheid aan medewerkers die toegewijd, empathisch, professioneel en respectvol zijn. De patiënt klopt bij ons nooit tevergeefs aan."

Onze belangrijkste taak is mensen te helpen die door psychische aandoeningen gedurende kortere of langere tijd belemmerd worden in hun welzijn en functioneren. Ons uitgangspunt daarbij is: thuis als het kan, opgenomen als dat echt moet. Onze aanpak is oplossings- en samenwerkingsgericht en zoveel mogelijk op de persoon afgestemd.

Met meer dan 2.000 medewerkers is Mondriaan één van de grotere werkgevers in Limburg. We zijn een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. Opleiden en wetenschappelijk onderzoek staan in dienst om, op basis van de nieuwste inzichten, onze zorg continu te verbeteren.

Onze missie

Wij werken aan een geestelijk gezond Zuid-Limburg.
Voor onze specialisten is geen psychiatrisch probleem te moeilijk.